Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic: Çok tehlikeliydik

Bilic: Çok tehlikeliydik

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 4-0'lık Partizan galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, 4-0 kazanılan Partizan maçı sonrası yayıncı kuruluş muhabirinin sorularını yanıtladı.
İşte Bilic'in açıklamaları;
"Tamamıyla hak ettik. Taraftarları ve takımları tebrik ediyorum. Taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Tamamiyle üstündük. Yapılması gereken her şeyi yaptık. Çok tehlikeliydik. Üçüncü bölgede üstündük. Çok iyiydik ve bu farkla kazanmayı hak ettik."


"ÇOK İYİ YOLDAYIZ, ÇOK İYİ OYNUYORUZ"
"Her maçta rakiplerimizden üstündük. Çok iyi yoldayız, çok iyi oynuyoruz. Bugün oyuncularımdan daha fazlasını bekleyemezdim. Sadece ilk yarıdaki bazı top kayıpları olmayabilirdi. Kriterlerimizi, standartlarımızı yüksek tutuyoruz. Oyuncularım yaptıkları işlerden sonra hatalılarsa öz eleştiri yapabiliyorlar."


"ÇALIŞMAYI BIRAKIRSAK ELİMİZDEN KAYIP GİDER"
"Veli'nin sadece golü değil, oyunu da iyiydi. Veli çok çalışkan bir oyuncu. Uzaktan çok şut attık bugün. Diğer oyuncularım da isabetli şutlar attı. Harika bir oyun ortaya çıkardık. Kesinlikle kendimizi kaptırmamalıyız. Çalışmayı elden bırakmamlıyız. Ligde ve Avrupa'da böyle gitmek iyidir. Henüz ekim ayındayız. Hala çok çalışmamız gerekiyor. Eğer çalışmayı bırakırsak, bir anda herşey elimizden kayıp gider."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...