Aslan evinde kükredi

Aslan evinde kükredi

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar bir ara 28 sayı fark yakaladığı maçta İspanyol takımını 71-64 yenerek Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini aldı

THY Avrupa Ligi serüvenine geçen hafta Kızılyıldız mağlubiyetiyle başlayan G.Saray Liv Hospital, D Grubu'ndaki ikinci maçında Valencia Basket'i 71-64 yenerek ilk galibiyetini aldı. Ender ve Kerem Gönlüm sakatlıkları, Nolan Smith'in de kadro dışı bırakılması sebebiyle forma giymediği maça iyi başlayan sarı-kırmızılılar, bir anda skoru 15-2 yaptı. Furkan ve Erceg'in sayılarıyla ilk çeyreği 25-12 önde kapatan ev sahibi, ikinci periyotun başında Arroyo'yla farkı 28 sayıya çıkardı. Valencia farkı kapatmak için dış atışlara yönelse de G.Saray soyunma odasına 47-24 önde döndü. İkinci yarıda ise roller değişti. Arroyo ve Furkan'ın gayretlerine sarı-kırmızılı takımdan destek gelmeyince, İspanyol takımı farkı yavaş yavaş eritti: 62-50. Final çeyreğinde üstünlüğü tamamen rakibine kaptıran G.Saray'ı Furkan ayakta tutmaya çalıştı. Son dakikaları taktik faullerle geçen maçtan 71-64'lük skorla galip ayrılan taraf ise G.Saray oldu. Arroyo 16 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Erceg 12, Furkan 10 sayı 12 ribauntla galibiyete destek verdi. G.Saray gelecek hafta Laboral Kutxa deplasmanına gidecek.

Yönetime mesaj

G.Saray Başantrenörü Ergin Ataman, Valencia maçı sonrası göreve gelecek yönetime "Paraları ödeyin" mesajı yolladı. Bir süredir yaşanan maddi sıkıntıyı ima eden Ataman, "Hak ettiğimiz desteği yönetimimizden ve camiamızdan bekliyoruz. G.Saray büyük kulüp. Her şeyin altından kalkar. Yeni yönetimden de taraftarımızdan da destek bekliyoruz" dedi.
Ali YEDEK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...