Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halı gibi silkelediler!

Halı gibi silkelediler!

SPOR Haberleri

İlk yarı sonunda 10 sayı geriye düşen siyah-beyazlılar, Holland, Broekhoff ve Lofton üçlüsüyle sonuca gitti

Basketbol Birinci Ligi'nde Anadolu Efes ve F.Bahçe Ülker'i yenerek sezona müthiş başlayan Royal Halı G.Antep, sahasında Beşiktaş'a 88-81 mağlup oldu. Kerem Tunçeri'nin sakatlığı sebebiyle forma giymediği maça etkili başlayan ev sahibi oldu. İlk periyodu 22-16 önde bitiren G.Antep, ikinci çeyrekte Beşiktaş'ın farkı kapatmasına engel olamadı. 12. dakikada Lofton'un sayısıyla ilk kez öne geçen (24-25) Beşiktaş'ın üstünlüğü kısa sürdü. Colloway'in üçlüğü ile yeniden öne geçen mor-sarılılar, soyunma odasına 50-40 önde döndü. nbsp;
İkinci yarıya müthiş başlayan Beşiktaş, farkı kısa sürede 2 sayıya (54-52) indirdi ve Johnson'un üçlüğü ile üstünlüğü ele aldı: 54-55. Bu dakikadan sonra rakibini baskı altında tutan siyah-beyazlılar, son periyoda da 63-67 önde girdi. Final bölümünde ilk 5 dakika karşılıklı sayılarla geçilirken, G.Antep'in son dakika baskısı sonucu değiştirmedi ve salondan 88-81 galip ayrılan taraf Beşiktaş oldu.

TBL'DE BUGÜN
İstabul BB-Banvit:71-81
Kolejliler-U.Sportif:88-84
Darüşşafaka-Telekom:108-82
Pınar KSK-T.Konya:75-68
TBL'DE BUGÜN
13.30 G.Saray-Eskişehir
19.30 Trabzon MP-FB Ülker




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...