Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BJK-FB derbisine yoğun güvenlik

BJK-FB derbisine yoğun güvenlik

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 2 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü binasında, Vali Yardımcısı Aziz Mercan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Fenerbahçe Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker ile stat müdürü Ayhan Bak, Beşiktaş Kulübü adına da stat müdürü Turgut Akhan ile diğer yetkililer katıldı.

Kulüpler arasındaki anlaşma gereği konuk Fenerbahçe taraftarlarının alınmayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbi maçta, bin 200 özel güvenlik, bin 860 da polis olmak üzere toplam 3 bin 60 güvenlik personelinin görev yapacağı bildirildi.

Yalçın Haker, toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, derbinin çekişmeli geçeceğine inandığını belirterek, "İki takımın da durumu itibarıyla çekişmeli bir maç olacağına inanıyoruz. İnşallah fair-play içinde geçer. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemini yenilenmiş, o yüzden güzel bir zeminde oynanacağını düşünüyorum. İnşallah biz kazanırız ve liderliği ele geçiririz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...