Mourinho hocalığı ne zaman bırakacağını açıkladı

Mourinho hocalığı ne zaman bırakacağını açıkladı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin 51 yaşındaki çalıştırıcısı Jose Mourinho, kariyerine 20 yıl daha devam etmek istediğini söyledi.

Chelsea menajeri Jose Mourinho, ''15-20 yıl daha çalışmayı düşünüyorum'' ded.


20 YIL DAHA ÇALIŞMAK İSTİYORUM
2025 yılına kadar teknik direktörlük koltuğunda kalmayı hedefleyen başarılı taktisyen, "15-20 yıl daha çalışmak istiyorum. Bu süre zarfında üst düzey kulüpte kalabilmek için yeterli başarıyı göstermem gerekiyor. Başarılı olamasam da benim için bekleyen daha ufak kulüpler var. Fizik ve mental anlamda güçlü olursam 15-20 yıl daha devam edeceğim." sözlerini kullandı. Daha önce İngiltere, İtalya, İspanya ve Portekiz'de çalışan Jose Mourinho hakkında konuşan menajer Ahmet Bulut, Portekizli teknik adamın 3-4 sezon sonra İstanbul'da bir takım çalıştırmak istediğini ifade etmişti. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de birçok hayranı bulunan Mourinho'yu, 20 yıl içerisinde ülkemizde görmek şaşkınlık oluşturmayacak. Ensonhaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...