Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayern Münih, Hoffenheim'a acımadı

/ Kaynak: AA
Bayern Münih, Hoffenheim'a acımadı

SPOR Haberleri  / AA

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) bugün oynanan 12. hafta karşılaşmasında Hoffenheim'ı 4-0 mağlup eden Bayern Münih liderliğini sürdürdü.

Münih'te Allianz Arena'da oynanan maçta Bayern Münih ilk yarıyı Mario Götze ve Robert Lewandowski'nin golleriyle 2-0 önde geçti. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Bavyera ekibi, karşılaşmanın son 10 dakikasında, Arjen Robben ve Sebastian Rode'nin attığı gollerle maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Lider Bayern Münih 30 puana yükselerek en yakın rakibi Wolfsburg ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.

Wolfsburg, deplasmanda Schalke 04 takımına 3-2 mağlup olurken, Borussia Mönchengladbach da sahasında Eintracht Frankfurt'a 3-1 yenildi.

Wolfsburg'un 23 puanla 2. sırada bulunduğu ligde Borussia Mönchengladbach, 20 puanla 3. sırada kaldı.

Teknik Direktör Tayfun Korkut'un takımı Hannover 96, sahasında Bayer Lerverkusen'e 3-1 mağlup oldu. Bayer Leverkusen'in gollerini Stefan Kiessling, Heun-Min Son ve Karim Bellarabi atarken, Hannover'in tek golünü Ceyhun Gülselam kaydetti.

- Galatasaray'ın rakibi Dortmund, haftayı 1 puanla kapadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Borussia Dortmund, deplasmanda ligin yeni takımı SC Paderborn ile 2-2 berabere kaldı. Konuk ekip, ilk yarıda Pierre-Emerick Aubameyang ve Marco Reus'un attığı gollerle 2-0 öne geçerken, SC Paderborn ikinci yarıda Lukas Rupp ve Mahir Sağlık'ın golleriyle skoru 2-2 yaptı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı. Borussia Dortmund 11 puanla 15., SC Paderborn ise 16 puanla 9. sırada bulunuyor.

Bundesliga'da bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Bayern Münih-Hoffenheim: 4-0

Schalke 04-Wolfsburg: 3-2

Borussia Mönchengladbach-Eintracht Frankfurt: 1-3

Mainz 05-SC Freiburg: 2-2

Hannover 96-Bayer Leverkusen: 1-3

SC Paderborn-Borussia Dortmund: 2-2

Ligde bu akşam FC Köln-Hertha Berlin, yarın da Hamburg-Werder Bremen ile VfB Stuttgart-FC Augsburg karşılaşmaları oynanacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...