Oğuz Çetin beraberlikle yetindi

Oğuz Çetin beraberlikle yetindi

SPOR Haberleri

Teknik direktörlüğünü Oğuz Çetin'in yaptığı Hazar Lenkeran, Azerbaycan Premier Lig maçında Neftçi ile 2-2 berabere kaldı.

Hazar Lenkeran, ligin 13. haftasında Neftçi takımını konuk etti. Lenkeran Kent Stadı tamirde olduğu için Bakü Dalga Arena Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını Hazar Lenkeran 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda, karşılaşmanın son dakikasında Neftçi bir gol daha buldu ve maç 2-2 berabere sona erdi.

Azerbaycan liginde, "ezeli rakipler" olarak anılan Hazar Lenkeran-Neftçi derbisinde, futbolcular arasında zaman zaman gerginlikler yaşanırken, her iki takımdan ikişer oyuncu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Oğuz Çetin, rahat kazanabilecekleri bir karşılaşmadan puan kaybı ile ayrıldıklarını söyledi.

İki oyuncusunun kırmızı kart görmesinin affedilemez olduğunu ifade eden Çetin, kulüp yöneticileri ile görüşeceğini ve gereken cezaların verileceğini bildirdi.

Karşılaşma sırasında yaşanan gerginliklere de değinen Çetin, "Futbolda hakaret olmamalıdır. Rakip takıma ve hakemlere hakaret etmek doğru değil. Türkiye'de, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasındaki rekabet, burada Neftçi ve Hazar Lenkeran taraftarlarında var. Bu karşılaşmaların dostluk ortamında yapılmasını arzu ediyorum" dedi.

Ligde beşinci sırada bulunan Hazar Lenkeran, maçın ardından puanını 15'e çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...