Tomas Sivok için veda vakti

Tomas Sivok için veda vakti

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yönetim son dönemde sakatlığı nedeniyle takıma katkı sağlayamayan Çek oyuncu yerine yeni bir stoper alacak

Devre arası yaklaştıkça transfer çalışmalarında ivme kazanmaya başlayan Beşiktaş, sözleşmesi sona erecek olan Tomas Sivok'a sezon sonu teşekkür edecek. Çek futbolcu, siyah-beyazlı takımda yedinci yılına 'merhaba' demişti. Tomas Sivok, geçen sezonun devre arasında dizinden geçirdiği operasyonun ardından ikinci yarıda forma giyememişti. Şu anda da sakat olduğu için haftalardır takımdan ayrı kalan siyah-beyazlı oyuncunun yerine daha güçlü ve sürekliliği olan bir stoper almak isteyen yönetim, yeni bir futbolcu için acele etmeyecek. Transferde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaşlı yöneticiler, yeni stoper için sezon sonuna kadar geniş bir araştırma yapacak.
Kesenin ağzını açacak
Sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Cenk, Veli Kavlak, Atiba, Ersan Gülüm ve Mustafa Pektemek'le sözleşme yenilemek için görüşmelerini devam ettiren siyah-beyazlı yönetim, ocak ayı öncesinde bu çalışmalardan sonuç almaya çalışacak. Teknik Direktör Slaven Bilic'in mutlaka devam etmek istediği isimler arasında yer alan 5 futbolcuyu takımda tutmak isteyen yönetim, gerekirse kesenin ağzını açacak. Öte yandan Galatasaray'ın Konya'da oynamaya sıcak bakmaması üzerine 16. haftadaki derbi, Olimpiyat Stadı'nda yapılacak. Siyah-beyazlı kulüp 4 Ocak Pazar günü oynanacak derbi mücadelesinin biletlerinin bugün satışa çıkacağı ve fiyatlarının 25-120 TL arasında değişeceğini açıkladı.



BİLİC GENÇ GOLCÜYE SARILDI

Nöbet sırası nbsp;
Furkan'da
Cenk Tosun'un Gaziantepspor karşılaşmasının ardından sol kasığında yırtık meydana gelmesi üzerine forvetsiz kalan Beşiktaş'ta gözler A2 takımının golcüsü Furkan Yaman'a çevrildi. Kupa maçlarında genç futbolcuları oynatmaya çalışan Hırvat teknik adamın Ümit Karaal ve Atınç Nukan ikilisine de forma vereceği belirtildi. Furkan'ın yakın çevresine, "Şans bulursam en iyi şekilde görevimi yapmaya çalışacağım" dediği öğrenildi.

Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...