Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder için bakın ne kadar istenecek?

/ Kaynak: DHA
Sneijder için bakın ne kadar istenecek?

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'ın, Wesley Sneijder için yaklaşık 9 milyon isteyeceği belirtildi. Sneijder'le ilgilenen Ronald Koeman'da açıklamalarda bulundu

Daily Mirror'un dün manşete taşıdığı Southampton'ın ocak ayında Sneijder'i transfer edeceği haberi İngiliz basınında geniş yankı buldu. The Guardian haberi tekrarlarken, yüksek tirajlı tabloid gazetelerden Daily Mail, dün akşamki "Southampton Wesley Sneijder ile ilgileniyor. Teknik Direktörleri Ronald Koeman, "Ama maaşlarını ödeyecek gücümüz yok" başlıklı haberinde, Ronald Koeman'ın kulübünün Wesley Sneijder ile kontrat imzalamayı çok istediği ama onun maaşlarını ödemeye Güney Sahili takımının bütçesinin yetmeyeceğini kabul ettiğini bildirdi. Galatasaraylı yıldızın teklif edildiği kulüpler arasında Manchester United ve Southampton'ın olduğu anlaşıldı.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...