Mustafa Denizli'den Emenike iddiası

Mustafa Denizli'den Emenike iddiası

SPOR Haberleri

Teknik hoca Mustafa Denizli, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emenike hakkında bir birinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli, Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynadığı maçta teknik direktör İsmail Kartal'ın oyundan aldığı Emmanuel Emenike'nin oyundan doğrudan soyunma odasıyla ilgili konuştu.
Mustafa Denizli, daha önce Emre Belözoğlu ile tartışan Emenike hakkında yaptığı "Fenerbahçe defteri kapandı" yorumunu bir kez daha tekrarladı. İşte Mustafa Denizli'nin o sözleri...
EMENIKE DEFTERİ KAPATTI
Emenike yine istenileni vermekten uzaktı. Zaten hocası da onu oyundan aldı. Emenike'ye bakınca ne görüyorsunuz?
Emenike, oyundan çıkarken adeta "F.Bahçe defteri benim için kapandı" diyor. F.Bahçe kazansa da bunlar gerçek. Yanılır mıyım, bilemem. Şu ana kadar F.Bahçe'de Egemen, Alves, Emre oyuna girdikten sonra Alper bir çaba içerisinde. Erciyes'te Murat, Anıl ve kaleci Gökhan arkadaşlarının bir adım önünde. Cenk Ahmet, oyuna hareket getirse de kullandığı son tercihler kötü. Bütün bunları yazdıktan sonra F.Bahçe çok enteresan bir penaltı kazandı. Görüntü penaltı. Pozisyon öncesi Mehmet'e yapılan bir faul var mı, onu gerçekten anlayamıyoruz ama yok.
DIEGO BU TAKIMDA OYNAR
Bu takım Diego Ribas'ı yedekte bırakacak bir lükse sahip mi?
Diego, hocasının ona güvenmediğini düşünüyordur. Yani Fenerbahçe bu görüntüyü verirken, Diego bu kadar kulübede oturacak bir oyuncu değil. Fenerbahçe, Diego'yu alırken onun hangi özelliklerde ve yeteneklere sahip olduğunu çok net biliyordu. Diego, bunları buraya geldikten sonra kaybetmiş olamaz. Diego'nun bu görüntüyle Fenerbahçe'de oynamalı.
HÜRRİYET


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...