Beşiktaş serisini sürdürmek istiyor

Beşiktaş serisini sürdürmek istiyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de liderliği kaptırmak istemeyen Beşiktaş Akhisar'a puan kaptırmamanın peşinde

Spor Toto Süper Lig'deki son 5 maçını da kazanan Siyah-beyazlılar, 14. haftada Akhisar Belediyespor'u, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacak. Spor Toto Süper Lig'deki son 5 karşılaşmasını kazanan Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u da yenerek, galibiyet serisini 6 maça çıkarmak amacında. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Süleyman Abay yönetecek.
Sakat futbolcularının çokluğu nedeniyle oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren Siyah-beyazlılar'da, 4 isim ağrılarından kurtuldu. Gökhan Töre, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Veli Kavlak son antrenmanda takımla çalışmaya katıldı. Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ramon Motta, Tomas Sivok ve Demba Ba ise Akhisar'a karşı forma giyemeyecekler.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ
Siyah-beyazlı ekibin Akhisar karşısında sahaya Tolga, Serdar-Franco-Atınç-İsmail, Veli-Atiba, Gökhan-Sosa-Olcay ve Cenk 11'iyle çıkması bekleniyor. Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin ve Serdar Kurtuluş, sarı kart görmeleri halinde gelecek haftaki Torku Konyaspor maçındacezalı duruma düşecekler. Beşiktaş'ın, 14. Haftadaki rakibi Akhisar Belediyespor, ligde 7 maçtır kazanamıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...