Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Hamburg Kulübü'nden transfer ettiği Tolgay Arslan, İstanbul'a geldi. Arslan, Beşiktaş'a şampiyonluklar yaşamak için geldiğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan, Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 19.25'de Hamburg'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolgay Arslan, "Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim. Buraya şampiyonluk için geldim. İnşallah bunu beraber yaşayacağız. Transferim ile ilgili süreci otelde daha detaylı anlatacağım" dedi.

SADECE GÜLÜMSEDİ

Bir gazetecinin Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisi hakkında açıklamaları sorulması üzerine Tolgay Arslan gülümseyerek yanıtsız bıraktı. Bu arada bileği sarılı olduğu görülen Tolgay Arslan, ufak bir kaza geçirdiğini, önemli bir durumun olmadığını söyledi.

Tolgay Arslan yarın sağlık kontrolünden geçecek.
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...