Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Fenerbahçeli isme teklif

Beşiktaş'tan Fenerbahçeli isme teklif

SPOR Haberleri

Gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Fenerbahçeli Mert Günok'a teklif götürdüğü iddia edildi

Kadro yapılanmasını her geçen gün güçlendiren ve kolej havası yakalayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlarını da yapıyor. Tolgay Arslan transferi ile orta sahada rekabeti arttıran Siyah-Beyazlı takım gelecek sezon için de önemli hamlelerde bulunacak. Kartal, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde tecrübelibir stoper ile tecrübeli bir ön libero kesin olarak alacak. 2 yıldızın yanısıra Opare'nin durumuna göre tecrübeli bir sağ beki de Kartal yapacak. Asıl plan ise kaleye.. Tolga Zengin ve Cenk Gönen ile yoluna devam eden, ayrıca genç file bekçisi Emre Metin'i de kadroda tutan Beşiktaş...


Siyah-beyazlılar F.Bahçe'de yedek kalan Mert Günok'u kadrosuna katmayı planlıyor. Volkan Demirel'in yedeğinde kalan Mert'i direkt birinci kaleci yapmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetim böylece Tolga ve Cenk Gönen'i de müthiş bir rekabete sokacak. Bu konuda plan mart ayı gibi devreye sokulacak. Menajerler aracılığı ile Mert'e mesajlar yollayan ve bu konuda girişimlerini başlatan Beşiktaş, Mert Günok'u Kartal yapmak için ezeli rakiple arayı bozmadan transferi bitirmenin yollarını arıyor. 33 yaşındaki Tolga Zengin'in tecrübesinden yararlanacak olan Kartal'ın planı 25 yaşındaki Mert Günok'un enerjisini kullanmak. Bu konuda yönetim ve teknik heyet görüşbirliğinde ve Mert'in çok iyi kaleci olduğuna inanılıyor. Sezon bitmeden ise Mert Günok'un menajeri ile temasa geçilip talip olunacak. 2012'de F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşme uzatan ve 31 Mayıs'ta mukavelesi bitecek olan Mert ile Sarı-Lacivertliler henüz sözleşme yenilemedi.


İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MERT'E TEKLİFİ
Lig bitiminde tüm oyuncuları ile masaya oturmayı planlayan F.Bahçe'den daha erken davranmak isteyen Beşiktaş, 440 bin euro (1 milyon 450 bin TL) alan Mert Günok'a 4 yıllık sözleşme ve 900 bin euro yıllık ücret önerecek. Bu operasyonu Ahmet Nur Çebi'nin yönetmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...