Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lua Lua transferinde son dakika engeli

/ Kaynak: İHA
Lua Lua transferinde son dakika engeli

SPOR Haberleri  / İHA

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Lua Lua transferinde her şeyi tamamladıklarını ancak, menajerin futbolcuya başka bir takım bulduğunu söyledi.

Tiago ve Nduka'nın ardından üçüncü yabancı hakkını Lua Lua'dan yana kullanmak isteyen Adanaspor, Demokratik Kongolu oyuncuyu Adana'ya getirmişti. Ancak 35 yaşındaki Lua Lua'nın transferi 'menajer' engeline takıldı.

"LUA LUA'YI GETİRDİK, AMA MENAJER ONA BAŞKA TAKIM BULDU"
Konuyla ilgili açıklama yapan turuncu-beyazlı takımın teknik direktörü Kurtar, Lua Lua'nın Şanlıurfaspor maçını tribünden izleyeceğini ama son anda 'gelmeyeceğim' dediğini belirterek, "Adanalı bir menajer var. Kaliteli bir ailenin çocuğuymuş ama bana göre karakteri bozuk birisi. Bu kişi imzayı attırmadı. Lua Lua buradayken takım aradı ve buldu. Bunu da kendisi söyledi. Lua Lua şuanda otelde. Onu biz buraya getirdik ama menajer ona takım buldu. Böyle bir ahlaksızlık var Türkiye'de. Adana camiasının bunu kınaması lazım. Nasıl bir etik anlayışı bu. Adama 'biz daha iyi bir teklif bulduk. Biz futbolcuyu götüreceğiz' diyor. Böyle bir karakter olabilir mi. FIFA menajeri ise FIFA'ya şikayet etmek lazım. Avukatını baroya şikayet etmek lazım. Futbolcu ile her konuda anlaşmıştık. Bütün her şey hazırdı. Sadece imza atılacaktı. Ama maalesef menajer araya girdi" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...