Demba Ba'dan zafer tarifi: 'Allah böyle istedi'

Demba Ba'dan zafer tarifi: 'Allah böyle istedi'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Liverpool karşısında etkili isimlerinden Demba Ba, Liverpool'u elemeleriyle ilgili olarak, "Allah böyle istedi" dedi.

Liverpool'u elemeleriyle ilgili olarak Demba Ba, "İyi bir takımız. Bazen çok üst düzeyde oynamıyoruz ama üst düzey oynayınca büyük takımları yeniyoruz. Genç bir takımız. Birlikte oynuyoruz ve daha iyi olacağız" dedi.

Maçın penaltılara gitmesiyle ilgili olarak da Senegalli golcü, "Hayat böyle, Allah böyle istedi. Allah maçın bitmesini istemedi ve penaltıya gitti. Sağlam bir galibiyet oldu" diye konuştu.

Takımın bu sezon 40. maçını oynadığının hatırlatılması üzerine Demba Ba, "Gerçekten gurur duyuyorum. Avrupa'da çok iyi şeyler yaptık. Ligde de çok iyi oynuyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız ve ligde de şampiyon olmak için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...