Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig puan durumu, toplu sonuçlar ve haftanın maçları

/ Kaynak: AA
Süper Lig puan durumu, toplu sonuçlar ve haftanın maçları

SPOR Haberleri  / AA

Süper Lig puan durumu son durum nasıl? Süper Lig'de lider kim oldu? Süper Lig'de puan farkı kaç oldu? Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kaçıncı...

Süper Lig'in 22. haftasındaki Balıkesirspor maçından 2-2 beraberlikle ayrılan lig ikincisi Beşiktaş ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 3'e çıktı. Ligin 22. haftasına 4 maçla devam edildi. Vodafone Arena'nın yapımının sürmesi nedeniyle Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanan karşılaşmada, hafta içinde Liverpool'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına giren Beşiktaş, lig sonuncusu Balıkesirspor'u konuk etti.

Siyah-beyazlı takım, Senegalli forvet oyuncusu Demba Ba'nın 35. dakikada penaltıdan attığı golle soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti. Beşiktaş, 50. dakikada Zec ile skora denge getiren Balıkesirspor karşısında Opare'nin 53. dakikada kaydettiği golle bir kez daha öne geçti. Balıkesirsporlu Vargas, 83. dakikadaki penaltı atışını gole çevirdi ve takımının sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmasını sağladı. Beşiktaşlı Franco, 90+1'nci dakikada kırmızı kart gördü.

Beşiktaş böylece Eskişehirspor'a 1-0 yenildiği geçen haftanın ardındandan bir kez daha puan kaybı yaşadı ve lider Galatasaray'ın 3 puan arkasına düştü.

Bursaspor, kalecisi Harun Tekin'in 17. dakikada kırmızı kart gördüğü, 3 dakika sonra da penaltıdan yediği golle 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada, Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup etmeyi başardı. Evsahibi Bursaspor'un golleri, 60. dakikada Fernandao (penaltıdan) ve 77. dakikada Civelli'den geldi.

Kasımpaşa, Gaziantepspor'u deplasmanda 2-0 yendi. Orhan Şam'ın 46. dakikada kırmızı kart gördüğü Kasımpaşa'nın gollerini, 36. dakikada Scarione ve 86. dakikada Castro Pereira attı.

Bir diğer misafir takım İstanbul Başakşehir de Akhisar Belediyespor'u, 54. dakikada Semih Şentürk (penaltıdan) ve 77. dakikada Merter Yüce'nin (kendi kalesine) kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

Ligin 22. haftası, yarın oynanacak Trabzonspor-Kardemir Karabükspor maçıyla tamamlanacak.

-Süper Lig Soplu Sonuçlar

Galatasaray-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: 3-1

Gençlerbirliği-Medicana Sivasspor: 0-0

Çaykur Rizespor-Eskişehirspor: 3-0

Torku Konyaspor-Fenerbahçe: 1-1

Akhisar Belediyespor-İstanbul Başakşehir: 0-2

Gaziantepspor-Kasımpaşa: 0-2

Bursaspor-Mersin İdmanyurdu: 2-1

Beşiktaş-Balıkesirspor: 2-2

Ligde oluşan puan durumu şöyle:
Süper Lig puan durumu, toplu sonuçlar ve haftanın maçları

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...