PSG liderliği kaçırdı

PSG liderliği kaçırdı

SPOR Haberleri

Ligue 1'de uzun süre sonra liderlik fırsatı doğan Paris Saint Germain, Monaco deplasmanında 2 puan bırakarak fırsatı kaçırdı.

Fransa Ligue 1'in 27. hafta mücadelesinde Monaco ile Paris Saint Germain karşı karşıya geldi. Louis II'de oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Bu sezon güçlü savunmasıyla öne çıkan Monaco, Paris'e karşı da savunmasını kademeli ve kalabalık olarak yaptı ve pozisyon şansı vermedi. Paris, çektiği şutlara ve topla oynama yüzdesine oranla sadece 2 kez Monaco kalesini bulabildi. Ev sahibi Monaco ise önceki maçlarda daha fazla kontraatak yapmasına rağmen, bu maçta kontraatak şansı bulamadı.
Bu sonucun ardından Paris Saint Germain 53 puana yükseldi ve kaybettiği 2 puanla zirveye çıkma şansını tepti. Monaco ise 44 puana yükseldi ve Şampiyonlar Ligi bileti demek olan 3. sıra ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Paris Saint Germain, gelecek hafta sahasında Lens'i konuk edecek. Monaco ise Evian deplasmanında 3 puan arayacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...