Yakup Aslan: 'Yenip göndereceğiz'

Yakup Aslan: 'Yenip göndereceğiz'

SPOR Haberleri

Yakup Aslan: "İkinci yarıda Galatasaray ve Beşiktaş'la oynayacağız. İki takıma da puan vermeyeceğiz"

Süper Lig'in ikinci yarısında sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda nisan ayında şampiyonluk yarışındaki Galatasaray ve Beşiktaş'ı konuk edecek. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, ligde öncelikle T.Konyaspor maçından galibiyetle ayrılarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Bu karşılaşmanın ardından sahalarında Galatasaray'ı konuk edeceklerini ifade eden Aslan, "Beşiktaş'la da sahamızda karşılaşacağız. Biz bütün maçları önemsiyoruz. Trabzonspor, hiçbir iddiası olmadığı zaman bile büyüklüğüne yakışır oynamalıdır. Galatasaray'ı da Beşiktaş'ı da iyi bir şekilde ağırlayarak yenip göndermeyi hedefliyoruz" dedi. Sahalarında aldıkları başarılı sonuçlara değinen Aslan, "Onları yenmek için büyük mücadele vereceğiz. Galatasaray'ı bu sezon deplasmanda yenmiştik ama son yıllarda büyük takımlara karşı da galibiyet azlığımız var. Bunu gidermek, Avrupa kupalarına katılma mücadelemiz adına bu maçlarda da büyük bir mücadele vereceğiz" diye konuştu.

Yanal bilgi verecek

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan aldığı, "Bu kez gecikmeyelim, çalışmalarımızı yapalım, hedeflerimizi seçelim" mesajıyla yurt dışına çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal, dönüşte soluğu bordo-mavililerin patronunun yanında alacak. İkili, Trabzonspor'un gelecek sezona dair transfer politikasını büyük ölçüde netleştirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...