Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melo Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Melo Trabzonspor maçında oynayacak mı?

SPOR Haberleri

Sakatlığının ardından kupa maçında sahalara geri dönen Felipe Melo Trabzonspor derbisinde forma giyecek mi?

Bel fıtığı operasyonu geçirdikten 58 gün sonra sahalara dönerek herkesi şaşırtan Felipe Melo, ligde forma giymek için 1 hafta daha bekleyecek. Takımla sadece 2 idmana çıkmasına karşın aşırı oynama arzusuyla Hamza Hamzaoğlu'na "Rahatsız edecek derecede oynamak istedi" açıklamasını yaptıran Brezilyalı yıldız, Trabzonspormaçında ilk 11'de olmayacak. nbsp;
Manisa maçında teknik heyet ve sağlık kurulunun "Kontrollü oyna, sakatlığının nüksetmesin" uyarısında bulunduğu Melo, zorluk derecesi yüksek Trabzon maçında riske edilmeyecek.

SEMİH KAYA DA KENARDA

AYNI zamanda Hamza Hamzaoğlu, takım içindeki adalet adına son haftalarda formda olan Hamit'i de kesmek istemediği ve bu nedenler üzerine orta saha kurgusunu Trabzon'da bozmayacağı belirtildi. Bu yüzden başarılı teknik adam Trabzonspor maçında da oynamak isteyen Melo'ya "1 hafta daha bekle" diyecek. nbsp;
Ayrıca defansta da Hamza Hamzaoğlu'nun tercihi sakatlığını atlatıp takıma geri dönen Semih değil, Hakan Balta olacak.

REİS İADE-İ İTİBAR BEKLİYOR
MANİSASPOR maçında Melo'nun verdiği kaptanlık bandını takmayarak bir nevi tepkisini dile getiren Sabri, bu konuda iade-i itibar bekliyor. Sezon başında Ünal Aysal yönetiminin kararı ile kadro dışı bırakıldığı için kaptanlığı düşen ve yönetimin değişmesi ile takıma döndüğünde bandı takamayan Reis lakaplı milli oyuncu, kaptanlık unvanının kendisine verilmemesine içerlediği ve önceki gün tavrının da bu yüzden olduğu belirtiliyor.


KEYFİ YERİNDEYDİ
UZUN bir aradan sonra sahalara geri dönen Melo, soyunma odasının en mutlu ismiydi. Brezilyalı yıldızın soyunma odasında kulaklığını takıp dans figürleri ile arkadaşlarını da güldürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...