Guardiola, 'Gelecek sezon da buradayım'

Guardiola, 'Gelecek sezon da buradayım'

SPOR Haberleri

Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola geleceğine ilişkin söylentilere yanıt verdi.

İspanyol teknik adamın Manchester City'ye gidebileceği yönünde iddialar son günlerde hız kazandı. Ancak Guardiola gelecek sezon da Bayern Münih'te olacağında ısrarlı. Eski Barcelona hocası Guardiola'nın adı sık sık Premier Lig takımlarıyla bağlantılandırılıyor.


Guardiola City yolcusu mu?
City patronu Manuel Pellegrini ilk dörde giremezlerse işine son verilmesinden korkuyor. Yerini almaya aday isimlerden biri de Guardiola. Ancak Guardiola gelecek planları hakkında şunları söyledi: "Benim geleceğim: Çarşamba serbest, Perşembe idman ve tabii ki gelecek yıl buradayım".


Guardiola Bavyera kulübünde geçen yıl ilk sezonunda Alman ligi ve kupasını kazandı. Bu sezon da aynısını yapabilir. Ancak, Şampiyonlar Ligi'ni de kazanarak üçlü yapma iddiaları, çeyrek final ilk maçınca Porto karşısında aldıkları 3-1 yenilgi ile büyük darbe aldı.

Bayern Münih-Porto



Bayern Salı günü turun ikinci maçında Portekiz ekibine ev sahipliği yapacak. Barcelona hocası olarak 4 yılda 14 kupa kazanan Guardiola şunları söylüyor: "Eğer kazanırsanız bir dahisiniz. Eğer kaybederseniz, çok sorunlarınız var. Bu işin doğasında bu var.
"Hangi kulüpte olduğumu biliyorum; ligi ve kupayı kazanmak yeterli değil. "Real Madrid, Barcelona ya da Bayern gibi bir kulüp için hedef üçlü yapmaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...