Diego Ribas 4 maç sonra ilk 11'de forma giydi

Diego Ribas 4 maç sonra ilk 11'de forma giydi

SPOR Haberleri

Alacağı için TFF'ye başvurup F.Bahçe'de istenmeyen adam haline gelen Ribas 1 gol 2 asistle dün geceye damga vurdu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas dün patlama yaptı. Balıkesirspor ile yapılan mücadelede ligde 4 maç sonra 11 kişilik kadroda yer alan sambacı attığı gol ve iki asistiyle hocası İsmail Kartal'a bir anlamda teşekkür etti. Brezilyalı futbolcunun oynamadığı süreçte, alacaklarının gecikmesi yüzünden Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuru krize sebep olmuş ancak daha sonra sıkıntı çözülmüştü. Takım arkadaşlarının bile bu olay üzerine tavır aldığı Brezilyalı futbolcu dün müthiş bir geri dönüşe imza attı. Caner'in golünün hazırlayıcısı olan sambacı takımı 2-1 gerideyken de bu defa Caner'in asistinde Balıkesirspor ağlarını havalandırdı. Diego böylece Süper Lig'de sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti. Ribas Sow'un ilk golünün de hazırlayıcısı olarak 2 asiste imza attı.

Özel ve güzel bir gece

Diego Ribas maçın değerlendirmesini yaparken, çok mutlu olduğunu dile getirdi. Brezilyalı isim yaptığı açıklamada, "Performansımdan dolayı çok mutluyum. Ben buraya bunun için geldim. Evet kötü günler geçirdiğim oldu ama bunlar artık geride kaldı. Ligin en kritik haftalarında takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Benim için özel ve güzel bir geceydi" dedi. "Umarım bundan sonra da böyle devam ederim" diyen Diego, "Takımım için önemli olduğumu hissettim. 40 günlük futbol oynamadığım bir dönem oldu ama ben her zaman kendimi hazır tuttum. O şansın geleceği günü bekledim. Bu akşamki performansımın geleceğini de hissediyordum. Bundan sonra da daha faydalı olmak için çabalamaya devam edeceğim'' açıklaması yaptı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...