Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Veli Kavlak, 'İçim kan ağlıyor'

Veli Kavlak, 'İçim kan ağlıyor'

SPOR Haberleri

Veli Kavlak, "İçim kan ağlıyor" diye konuşurken, emeklerinin boşa gitmemeleri adına, en azından Şampiyonlar Ligi vizesi almak istediklerini belirtti.

Beşiktaşlı Veli Kavlak, şampiyonluk yarışından koptukları için üzgün olduğunu söyledi. Tedavisini Avusturya'da sürdüren Kavlak, "İçim kan ağlıyor" diye konuşurken, emeklerinin boşa gitmemeleri adına, en azından Şampiyonlar Ligi vizesi almak istediklerini belirtti.Omzundaki sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve tedavisini Avusturya'da sürdüren Veli Kavlak, Sabah Gazetesi'ne konuştu.


Her şeyin üç maçta bittiğini söyleyen Kavlak, "İçim kan ağlıyor. Maçları izlerken her yerim kasıldı. Takımı dışardan izlemek, oynamaktan daha zor. Gelinen noktada benim bakış açım şu; ortada bir başarı varsa herkesindir, başarısızlık da herkese eşit dağıtılmalıdır. Ne bir kahraman ne de bir suçlu oluşturmak doğru." dedi.Beşiktaşlı futbolcu, "Çalışmalarımıza, mücadelemize yazık oldu. Umarım Şampiyonlar Ligi vizesi alırız da bu kadar emek boşa gitmez." diye konuştu. nbsp;


Sakatlığı hakında da bilgi veren Veli Kavlak, "Daha önce omzumdan ameliyat olmuştum. Son dönemde ağrılar dayanılmaz seviyeye ulaştı. Oynadığım mevki itibarıyla özellikle ikili mücadelelerde beni fazlasıyla zorladı" ifadelerini kullandı.Son olarak siyah beyazlı taraftarlara mesaj gönderen Kavlak, "Yeni sezonda eski Veli'yi taraftarlarımız yine sahada görecek. Beşiktaş'ı ve takım arkadaşlarımı çok özledim." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...