Bu işte bir sakatlık var

Bu işte bir sakatlık var

SPOR Haberleri

Kartal'ın ligde artık forma vermediği Emenike, kupadaki Bursa maçında kaçırdığı golün ardından 'sakatım' bahanesiyle oyundan çıktı

M.EMİN ULUÇ
Henüz sezon bitmedi ama Emmanuel Emenike, Fenerbahçe'yi çoktan kafasında bitirdi. Beşiktaş derbisindeki vukuatıyla gemileri yakan, ancak yönetimin baskısıyla forma şansı bulmaya devam eden Emenike, Mersin deplasmanı öncesinde Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla kadro dışı bırakılınca Fenerbahçe defterinin kendisi için kapandığına kesin olarak emin oldu. Ligin son iki haftasında forma şansı bulamayacağını da öğrenince sakatlık bahanesi uyduran ve idmanlara çıkmayan Nijeryalı, Bursa maçında da aynı senaryoyu oynadı. Sahada istediklerini yapamayan Emenike kaçırdığı fırsatların ardından tribünler homurdanmaya başlayınca sakatlık numarası yaparak sahadan kaçtı.
Rusya'ya bile giderim
Karşılaşma sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal'ın ciddi bir sakatlığı olmadığını açıkladığı Emenike, dün yenileme idmanında yer aldı. Gayet sağlıklı bir şekilde idman yapan Emenike'nin neşeli davranışları dikkati çekerken, Kadıköy'deki 3-0'lık Bursaspor mağlubiyeti sonrası üzgün olan takım arkadaşları Nijeryalı'nın bu tavırlarına tepki gösterdi. Ancak Emenike'nin umursamaz tavırlarını sürdürmesi ortamı gerdi. Menajeri Erdem Konyar'dan kendisine kulüp bulmasını isteyen Emenike'nin özellikle Premier Lig'e gitmeyi hayal ettiği, ancak Fenerbahçe'den ayrılmak için kaçarcasına geldiği Rusya'ya geri dönmeye bile razı olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe Yönetimi de Emenike'nin son 'numarasının' ardından nbsp;Nijeryalı golcüyü tamamen sildiği öğrenildi.

Geldiğinde neler demişti

Spartak Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğunda, "Benim için çok zor bir dönemdi. Rusya'da yalnız ve mutsuzdum. Artık yuvama döndüm" şeklinde açıklamalar yapan Emenike, bugün Fenerbahçe'den ayrılmak uğruna Rusya'ya geri dönmeyi göze almış durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...