Hoca arayışları hızlandı

Hoca arayışları hızlandı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'ndan hem de evinde 3-0 yenilerek elenmesi sarı-lacivertli yönetimin hoca arayışlarını hızlandırmasına neden oldu.

Gelecek sezonda İsmail Kartal'la devam etmeyecek olan yönetimin, yeni teknik direktörü kongreye yetiştirmeye çalıştığı iddia edildi. Aziz Yıldırım'ın gözdesi Joachim Löw için temasların yoğun bir şekilde sürdüğü belirtilirken, Benfica'nın hocası Jorge Jesus'un adı da gündemden düşmüyor. Löw için Almanya Futbol Federasyonu'nu da ikna etmeye çalışan sarı-lacivertlilerin buradan olumsuz bir cevap gelmesi halinde Jorge Jesus'la masaya oturacağı belirtiliyor. nbsp;
Kartal'ın istifası cebinde nbsp;
Sonuç ne olursa olsun yeni sezonda Fenerbahçe'deki görevini bırakacağının sinyallerini veren İsmail Kartal, koltuğunu planladığından daha erken bırakabilir. Bursa mağlubiyeti sonrası yoğun eleştiriye maruz kalan tecrübeli teknik adam oyuncularını Başakşehir sınavına hazırlamak için uğraşıyor. Ancak futbolcular bir yana hocanın morali de dibe vurmuş durumda. Tribünlerin istifa haykırışları bir yana Başkan Aziz Yıldırım'ın da tepkisini çeken İsmail Hocanın, istifasını cebinde taşıdığı, Başakşehir karşısında puan kaybedilmesi halinde yönetime sunacağı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...