Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arthur Zico, Türkiye'ye sıcak bakıyor

Arthur Zico, Türkiye'ye sıcak bakıyor

SPOR Haberleri

Arthur Zico, Fenerbahçe'den teklif almadığını söyledi. Brezilyalı teknik adam, yeniden Türkiye'de çalışmaya ise sıcak baktığını dile getirdi.

Bir üniversitenin paneline katılmak üzere Türkiye'ye gelen Arthur Zico, Fenerbahçe'den teklif almadığını söyledi. Brezilyalı teknik adam, yeniden Türkiye'de çalışmaya ise sıcak baktığını dile getirdi.Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, isminin yeniden sarı-lacivertli kulüple anıldığı günlerde Türkiye'ye geldi. Bir üniversitenin panelinde, öğrencilere deneyimlerini aktaran Zico, etkinlik sonrası basın mensuplarının ilgi odağıydı.


Fenerbahçe'nin sportif direktörlük için görüştüğü Terraneo ile olan yakınlığı sorulan Zico, "Terraneo ismi hakkında, kendisinin benim menajerim olduğu ile alakalı sözler duydum. Şunu söylemek isterim ki benim hiç menajerim olmadı. Kendisi sadece Fenerbahçe'ye geldiğimde beni öneren isimlerden biri olmuş. Bütün bunlardan dolayı benim buraya gelmem ile hiçbir alakası yok. Terraneo'yu 2007 yılından beri görmüyorum ve konuşmuyorum" cevabını verdi.İstanbul'a Fenerbahçe ile görüşmek için gelmediğini belirten Zico, Türkiye'de çok mutlu günler geçirdiğini, teklif gelmesi durumunda hayır demeyeceğini de sözlerine ekledi.


ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...