Podolski'den sıcak mesaj

Podolski'den sıcak mesaj

SPOR Haberleri

Yıldız oyuncu GS TV muhabirine verdiği demeçte "G.Saray'da oynamayı çok isterim. Taraftarın sosyal medyadan ilgisi beni cezbetti" dedi

Galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi Lukas Podolski, tatil için geldiği Antalya'da sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Adının Galatasaray ile anıldığı bir dönemde tatil için Türkiye'yi seçmesiyle "Bu iş bitmiş" yorumlarının yapılmasına sebep olan Lukas Podolski, ikinci defa sıcak mesaj verdi. Daha önce de Almanya'da Galatasaray'da futbol oynamayı düşünebileceğini söyleyen Podolski, dün GS TV muhabirinin sorularını cevapladı. Görüşmelerin sürdüğünü ancak her şeyin henüz netleşmediğini belirten Podolski, "Galatasaray'da olmayı çok isterim. Taraftarı çok iyi. Sosyal medyadan bana gösterdikleri ilgi adeta beni cezbediyor" ifadelerini kullandı.
Arsenal ile pazarlık nbsp;
Podolski'yle görüşmeyi gerçekleştiren GS TV muhabiri Serbay Şenkal, yıldız oyuncunun kendilerini çok sıcak karşıladığını söylerken, "Arkadaşımın üzerinde 'Herkes rütbesini bilecek' tişörtü vardı. Podolski 4 yıldızı gördü, 'harika' dedi! Podolski'yi GS TV sıfatıyla değil de normal bir taraftar sıfatıyla ziyaret ettik. 'Umarım Galatasaray forması giyerim' dedi" şeklinde konuştu. Galatasaray, büyük ölçüde anlaşmaya vardığı 30 yaşındaki yıldız için Arsenal'le görüşmeleri sürdürüyor. 3 yıllığına Galatasaray'a imza atması beklenen Podolski'ye sarı-kırmızılılar yıllık 3.5 milyon avro verecek. Alman futbolcunun sözleşmesinde ayrıca başarı bonusları da bulunacak. 1 yıllık sözleşmesi bulunan Podolski için Arsenal ilk görüşmede 8 milyon avro talep etmişti. nbsp;
Podolski'den sıcak mesaj

Podolski'nin Kemer keyfi
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Lukas Podolski, Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Maxx Royal Kemer Resort Otel'de tatil yapıyor. Birkaç gün önce geldiği otelde tatilcilerle çalışanların yoğun ilgisiyle karşılaşan Podolski, onların fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmedi. Podolski'nin görüntülenmek istemediğini söylemesi üzerine otel yönetiminin gazetecilerin içeri alınmasına izin vermediği belirtildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...