Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Shota, 'Kimsenin hakkını yemem'

Shota, 'Kimsenin hakkını yemem'

SPOR Haberleri

Şota, yönetimle yaptığı toplantıda, "Hiçbir oyuncunun performansını görmeden karar vermem. Forma kimin hakkıysa ona görev vereceğim" dedi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şota Arvaladze, Ersun Yanal'ın gözden çıkardığı isimlere zeytin dalı uzattı. İki yıllık sözleşme imzalayan ve senelik 1.2 milyon euro alacak olan Gürcü teknik adam, başkan Hacıosmanoğlu'ndan kulübün hedefleri hakkında detaylı bilgiler aldı. Takımı çok iyi tanıdığını Hacıosmanoğlu'na ileten Şota, "Hiçbir oyuncumun performansını görmeden göndermeye sıcak bakmıyorum. Kadrodaki her oyuncu kampa gelmeli. Belki kalabalık bir ortam olacak ama Trabzonspor'da oynamanın ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum. Kimsenin elinden performansını görmeden bu şansı almak istemem. Kampa tam kadro gidelim, dönüşte kararımızı veririz" dedi.


Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...