Fabiano ve Ba imzayı attı

Fabiano ve Ba imzayı attı

SPOR Haberleri

Fabiano ve stoper Ba Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiklerini söylerken, şampiyonluğa katkı yapacaklarını ifade etti

Transferin hızlı kulübü Fenerbahçe, dün Porto'dan kiraladığı kaleci Fabiano Ribeiro ile stoper Abdoulaye Ba'ya imzayı attırdı. Bu oyuncularla birlikte İstanbul'a gelen ön libero Josef De Souza ise bazı evraklar yetişmediği için dünkü törende yer almadı. Saracoğlu'nda düzenlenen imza töreninde ilk olarak Sportif Direktör Terrenao konuştu. Kaliteli iki ismi takıma kazandırdıklarını söyleyen İtalyan yönetici, "Onları bu takıma kazandırdığım için çok mutluyum. Uzun zamandır görüşmelerimizi sürüyordu. Takıma kolay uyum sağlayacaklardır. Hocamız Pereira'nın oyununa katkı sağlayacaklarına inancım tam" ifadelerini kullandı. De Souza'yla ilgili Sao Poulo kulübüyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirten Terranao "Sonuçlanınca onunla da sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.
Volkan'ı kesmek zor!
Egemen'le yolların ayrılmasından sonra Teknik Direktör Pereiara'nın alınmasını istediği stoper Abdoulaye Ba, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ba, "Burada olmaktan çok mutluyum, böylesine büyük bir takıma katıldığım için gururluyum. Umarım bu büyük kulübün tarihine katkı yapan oyunculardan biri olurum" ifadelerini kullandı. Kaleci Fabiano da takıma katkı sağlamak için çok çalışacağını ifade ederken Volkan Demirel ile ilgili sorulara, "Nereye ve nasıl bir takıma geldiğimin farkındayım. Formayı almak için çok çalışmam gerektiğini de biliyorum. Volkan takımın kaptanı ve mevcut kalecisi. Ben buraya hem takıma hem ona yardımcı olmak için geldim" ifadelerini kullandı. gt; Ali YEDEK



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...