Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan İnler Galatasaray için o takımı reddetti

Gökhan İnler Galatasaray için o takımı reddetti

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerden Galatasaray, Felipe Melo'nun ayrılık ihtimaline karşılık ön libero arayışına başladı.

Bu doğrultuda Galatasaray'a Alex Song ve John Obi Mikel gibi isimler yazılırken, gündeme gelen isimlerden birisi de eski göz ağrısı Gökhan İnler oldu. Yabancı sınırının 6+2 ve 5+3 olduğu dönemlerde Gökhan İnler ile oldukça fazla ilgilenen Galatasaray, rotasını tekrar ona çevirebilir.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Udinese'nin 23 yaşındaki ön liberosu Allan'ı kadrosuna katmak isteyen Napoli, Gökhan İnler'i gözden çıkarmış durumda. Bu doğrultuda İngiltere Premier Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden Watford'un gündemine giren Gökhan İnler, iddialara göre Galatasaray'dan teklif almayı beklediği için Watford'u reddetti. Galatasaray'ın Napoli'ye 3.5 milyon euro bonservis bedeli, Gökhan'a da yıllık 2.5 milyon euro teklifinin olduğu belirtilirken, Galatasaray'dan telefon bekleyen Gökhan İnler'in transfere hazır olduğunun altı çizildi. Geçen sezon Napoli ile tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Gökhan İnler, 1 gol attı.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...