Fenerbahçe'nin rakibi Sivasspor

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'nin rakibi Sivasspor

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Sivasspor'la karşı karşıya gelecek.

Sabah saatlerindeki antrenmanla Sivasspor maçı için hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler öğle saatlerinde Sivas'a hareket edecek. Fenerbahçe'nin kafilesinde bugün saat 21.00'de oynanacak hazırlık maçı için şu isimler yer alıyor: "Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Josef de Souza, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Alper Potuk, Moussa Sow ve Jose Fernandao."


TAKIM EKSİK ÇALIŞTI
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Sivasspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah antrenmanı ile tamamladı. Can bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Sağ aşil tendonunda sertleşme olan Mehmet Topal, sol kasığında ağrısı olan Mehmet Topuz, sağ üst ön adalesinde ağrı olan Milos Krasic ve sol elinde kırık olan Ertuğrul Taşkıran, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program dahilinde sürdürdü.
Sarı-lacivertliler, Sivasspor'la oynanacak hazırlık maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 12.30'da kalkacak özel uçakla Sivas'a hareket edecek. Sivas 4 Eylül

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...