Louis van Gaal'den transfere rekor harcama!

Louis van Gaal'den transfere rekor harcama!

SPOR Haberleri

Hollanda'lı menajerin yeni oyuncular için harcadığı para 300 milyon Euro'yu geçmiş durumda.

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, göreve geldiği günden itibaren kadroyu baştan sona yeniledi. Hollanda'lı menajerin yeni oyuncular için harcadığı para 300 milyon Euro'yu geçmiş durumda.David Moyes yönetiminde Avrupa Kupaları'na katılma başarısı gösteremeyen Manchester United, bir daha aynı tablonun ortaya çıkmaması için menajer Louis van Gaal'in eline devasa bir transfer bütçesi verdi. Van Gaal de göreve geldiği günden bu yana bu bütçeyi hiç çekinmeden kullanıyor. Geçen sezonun başında Angel di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo ve Daley Blind'i kadrosuna katan Van Gaal, bu yaz döneminde de boş durmadı.



Bastian Schweinsteiger 14.4 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile 30 yaşından sonra Ada'ya transfer olan en pahalı oyuncu unvanını aldı. Southampton'dan Morgan Schneiderlin, PSV'den Memphis Depay ve Torino'dan Matteo Darmian da kadroya katıldı. Son transferlerle birlikte Menajer Van Gaal'in Manchester United'ın başına geçtiği günden bu yana yaptığı toplam harcama 300 milyon Euro'yu geçti. Üstelik United Yönetimi hala bir forvet ve savunmanın göbeğinde görev yapacak bir oyuncu arıyor. De Gea'nın Real Madrid'e transfer olması halinde Kırmızı-Şeytanlar bir de kaleci alacak.


Van Gaal'in transferleri; 2014-2015
Angel di Maria 59.7 milyon Sterlin - Real Madrid
Luke Shaw 30 milyon Sterlin - Southampton
Ander Herrera 28.9 milyon Sterlin - Athletic Bilbao
Daley Blind 12.2 milyon Sterlin - Ajax
Marcos Rojo 14 milyon Sterlin - Sporting Lizbon
Radamel Falcao 5.3 milyon Sterlin - Monaco(Kiralık)


2015-2016
Morgan Schneiderlin 25 milyon Sterlin - Southampton
Memphis Depay 25 milyon Sterlin - PSV Eindhoven
Schweinsteiger 14.4 milyon Sterlin - Bayern Münih
Matteo Darmian 12.6 milyon Sterlin - Torino


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...