Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına sahneye çıkıyor

Fırtına sahneye çıkıyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Differdange 03'ü ağırlayacak

Trabzonspor'un Avrupa yolculuğu bugün başlıyor. nbsp;UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nun ilk maçında bugün Lüksemburg temsilcisi Differdange 03 takımıyla oynayacak olan bordo-mavililer, taraftarı önünde avantajlı skor elde etmeye çalışacak. Sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan temsilcimizin teknik direktörü Şota Arveladze de taraftarlarla ilk defa buluşacak. nbsp;
Yeniler oynayamayacak
nbsp;Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Bulgar hakem Ivaylo Stoyanov yönetecek. Trabzonspor'da UEFA'ya gönderilen listede adları yer almayan yeni transferler Okay, Alper, M'bia, Cavanda ile bonservisi Kasımpaşa'dan alınan Özer forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Bourceanu, Deniz, Bosingwa ve Cardozo da kadroda yer almıyor.
Onur 286 gün sonra kalede
Geçen sezon Legia maçında sakatlanan Onur Kıvrak, Trabzonspor'da 286 gün sonra görev yapacak. Onur maç için, "İyi başlayalım. Nasıl başlarsak öyle gider. Her futbolcunun hedefi Avrupa'da maç yapmaktır. Sonuçta orası vitrin. Uzun süre oynayamadım. O taraftarın önüne tekrar çıkacağım için heyecanlıyım" dedi.


Avrupa'da 122. maç
Trabzonspor, Differdange 03 maçıyla Avrupa kupalarındaki 122'inci maçına çıkacak. Avrupa arenasında ilk maçını 1976-77 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda İzlanda'nın Akranes takımıyla yapan Trabzonspor, geride kalan 121 maçta 46 galibiyet, 31 beraberlik ve 44 mağlubiyet alarak başarılı bir performans ortaya koydu. 158 gol gönderen bordo mavililer, kalesinde 163 gol gördü.
Şota: Başarılı olmak zorundayım
Dünkü basın toplantısında rakibi küçümsemediklerini söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Sezonun ilk resmi maçı. İyi başlamak istiyoruz. Birkaç kontra yiyebiliriz ama Avrupa tecrübemiz, içeride oynamamız avantaj olacak" dedi. Gürcü teknik adam, "22 yıl sonra Trabzon'a döndüm. Çok heyecanlıyım ve maç için sabırsızlanıyorum. Başarılı olmak zorundayım ve olacağım" sözlerini kullandı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...