Hollanda basını, Robin van Persie'nin imza törenini yorumladı: O bir kahraman

Hollanda basını, Robin van Persie'nin imza törenini yorumladı: O bir kahraman

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin yeni yıldızına taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirtilirken, "RVP süper star gibi karşılandı" ifadeleri kullanıldı

Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferi, Hollanda medyasında geniş yankı uyandırdı. Van Persie'nin imza töreni için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen özel programa binlerce taraftarın akın ettiğini hatırlatan gazeteler, Hollandalı futbolcunun "kahraman ve yıldız" gibi karşılandığını belirtti. "Van Persie kahraman gibi karşılandı" manşetini atan ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf, binlerce Fenerbahçeli taraftarın havaalanındaki karşılamadan 48 saat ardından yıldız futbolcuyu yakından görebilmek için bu kez stada akın ettiğini duyurdu. Hollandalı forvetin havai fişek, meşale ve tezahüratlar eşliğinde kendisini sarı-lacivertli yapan imzayı attığını belirtilen haberde, Van Persie'nin daha sonra oğluyla taraftarlara küçük bir futbol gösterisi sunduğu ifade edildi.
Louis van Gaal'e kırgın
Van Persie'nin imza töreninin ardından düzenlenen basın toplantısında birçok soruya cevap verdiğini, eski takımı Manchester United'ın yöneticilerine teşekkür etmesine rağmen Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'ın ismini anmadığı vurgulanan haberde, ikili arasında kırgınlık olduğu imasında bulunuldu. AD gazetesi ise "Van Persie'nin transferi tamamlandı" başlığını kullandığı haberinde, yıldız futbolcunun Türk kulübüyle 3 yıllık anlaşma imzaladığını ve dolu tribünlere karşı gösteri yaptığını yazdı. Van Persie'nin, "Burada olmaktan mutluyum ve gurur duyuyorum. Mümkün olan tüm kupaları kazanmak için her şeyi yapacağım" sözlerine yer verilen haberde, imza töreninin televizyonlardan canlı yayınladığı hatırlatıldı. Hollanda yayın kurumu NOS televizyonu da Van Persie'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda "süper star" gibi karşılandığını belirtti. nbsp;
Ve RVP ilk idmanına çıktI
Fenerbahçe'nin yeni transferi Hollandalı futbolcu Robin Van Persie, teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanıştı. nbsp;Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarların önünde sözleşme imzalayan Van Persie'yi, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör ve oyuncular karşıladı. Tüm teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışan Hollandalı futbolcu, daha sonra kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde ilk antrenmanını yaptı. Van Persie, 45 dakikalık bir çalışma gerçekleştirdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...