Mario Gomez Amerika'ya uçtu

Mario Gomez Amerika'ya uçtu

SPOR Haberleri

Forvet transferinde Mario Gomez'de karar kılan Beşiktaş, Alman golcünün Fiorentina ile yapacağı anlaşmayı beklemeye başladı.

Oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Gomez ile Fiorentina arasında henüz mutabakat sağlanamadığı için beklemeye devam ediyor. Alacaklarına karşılık bonservisini almak isteyen Gomez için yıllık 4.5 milyon avroyu gözden çıkaran Beşiktaş'ın ilgisini oyuncunun menajeri de doğruladı. Yeni sezon hazırlıkları için Amerika'ya giden Fiorentina'nın kamp kadrosunda yer alan Gomez'e birçok teklif olduğunu belirten menajer Uli Ferber, "Beşiktaş'ın da yer aldığı birkaç kulüple görüşüyoruz ancak henüz bir anlaşma ya da imza yok" ifadelerini kullandı. Amerika'da düzenlenen PSG, Chelsea, Benfica ve Fiorentina'nın yer aldığı International Champions Cup'ta Fiorentina ilk maçını yarın PSG ile oynayacak. Gomez'in ABD kampına götürülmesine rağmen oynatılmayacağı öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...