Töre özür diledi!

Töre özür diledi!

SPOR Haberleri

"Fatih Hoca bizi bir araya getirdi. Gökhan da hata yaptığını itiraf etti. Problem çözüldü"

A Milli Takım ve Bayer Leverkusen'in önemli ismi Hakan Çalhanoğlu, silahlı kavga sebebiyle uzun bir süre dargın olduğu Gökhan Töre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz dönemlerde milli davetlere katılmayan Hakan Çalhanoğlu, "Fatih Terim, Haziran ayındaki Avrupa Şampiyonası eleme maçları öncesinde Gökhan Töre ile beni bir araya getirdi. Fatih Hoca, ikimizin de milli takım için önemli olduğunu biliyor. Biz dışarıda konuştuk. Gökhan Töre de hata yaptığını itiraf etti. Sonrasında aramızdaki problem çözüldü ve hiçbir sorunumuz kalmadı. Hatta Bodrum'da birlikte tatil yaptık. Paparazziler bizi takip etti, biz de beraber selfie yaptık" ifadelerini kullandı.
Basler'in rekorunu kıracağım
Bundesliga'daki hedefleriyle ilgili de konuşan yıldız futbolcu, frikik konusunda lig tarihine geçmek istediğini dile getirdi. Geçtiğimiz sezon Almanların durap top ustası olan Mario Basler'in rekorunu kırmaya çok yaklaştığını dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Geçen sezon frikikten 6 gol atarak Mario Basler'in 7 gollük rekoruna çok yaklaşmıştım. Bu yıl işim daha zor olabilir çünkü kaleciler artık beni daha iyi tanıyor. Her ne olursa olsun Basler'i geçmek ve rekor kırmak istiyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...