Kırkpınar'ın son şampiyonu Fatih yine iddialı

Kırkpınar'ın son şampiyonu Fatih yine iddialı

SPOR Haberleri

Antalya'nın saltanatını yıkarak başpehlivanlığı Samsun'a taşıyan Fatih Atlı, geçen yıl kazandığı başarıyı bu yıl da sürdürmek istiyor.

Kırkpınar'da son 5 yılda altın kemerin rotasını belirleyen Antalya'nın saltanatını yıkarak başpehlivanlığı Samsun'a taşıyan Fatih Atlı, geçen yıl kazandığı başarıyı bu yıl da sürdürmek istiyor. Nemli ve sıcak havasına rağmen, yerel yönetimler ve halkın da verdiği destekle son yıllarda başpehlivanlık kürsüsünden inmeyen, Antalya'nın yükselişine dur diyen Fatih Atlı, bu yılki güreşlere 8 ay öncesinden sıkı bir idmanla başladığını söyledi. Bu yıl 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlığı için sonuna kadar iddialı olduğu belirten Fatih Atlı, "Mevcut başpehlivanlar arasında iddialı rakiplerimiz var, ancak Kırkpınar'a hazırlanırken sadece kondisyon hazırlığı değil aynı zaman da tanıdığımız rakiplerimiz için bir taktik hazırlığı da yaptık" dedi. Son şampiyon Fatih Atlı, "Allah izin verirse altın kemer mutluluğunu Samsun'a bir daha yaşatmak istiyorum. Yine iddialıyım. Allah'ın izniyle bu kemeri istiyorum ve bunun için her şeyimi ortaya koyacağım" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...