Terim: Arda bizim Messi'miz

Terim: Arda bizim Messi'miz

SPOR Haberleri

Mundo Deportivo'ya röportaj veren Terim, "Barcelona çok iyi bir futbolcu transfer etti. Arda hem karakterli, hem de mükemmel bir oyuncu"dedi

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan'ı yere göğe sığdıramadı. İspanyol Mundo Deportivo gazetesine, röportaj veren tecrübeli teknik adam, "Arda bizim için bir Messi. Onun kadar önemli" ifadelerini kullandı. Türk yıldızın, ocak ayına kadar Barcelona'nın cezası sebebiyle kulübünde oynamayacak olması ve hakkındaki kiralanmama kararıyla ilgili soruya Terim, "Bu, Arda'nın kendisine çok fazla güvenen bir hocayla çalışacak olması anlamına gelir. Burada en önemli şey Arda'nın bu transferden çok mutlu olmasıdır. Arda'nın 6 ay oynamayacak olması sadece Barca adına değil Milli Takım adına da çok üzücü, Onun fiziksel durumunu kulübüyle koordineli şekilde gözlem altında tutacağız" dedi.
Uyum sorunu yaşamaz
Barcelona'nın çok iyi bir futbolcu transfer ettiğini söyleyen Terim, "Arda'yı hem oyuncu hem de kişisel olarak tanıyan çok az kişiden biriyim. Barça çok iyi karaktere sahip, takım arkadaşlarını daha da ileriye taşıyabilecek, mükemmel bir oyuncuyu kazandı. Muazzam kaliteye sahip müthiş bir karakter Arda; sadece saha içinde değil saha dışında da çok büyük. Messi, Suarez ve Neymar ile birlikte oynamak kalitesini daha da arttıracaktır. Arda'nın Barcelona'nın sistemine de mükemmel uyum sağlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...