Trabzonspor istim üstünde

Trabzonspor istim üstünde

SPOR Haberleri

Differdange'yi eleyerek sezona mutlu bir başlangıç yapan bordo-mavililer, Şota yönetiminde oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak Rabotnicki'ye gözdağı verdi

Yeni Trabzonspor sezona bomba gibi giriyor. Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde oynadığı 3 hazırlık, 2 UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 5 maçın hepsinden de galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, Makedonya'ya temsilcisi Rabotnicki gözdağı verirken, Hollanda ve Almanya'daki 20 günlük kampı başarı ile tamamladı. Yenilerin de katılımı ile ideal kadrosuna kavuşan bordo-mavililer, Trier'deki son hazırlık maçında Almanya'nın bölgesel lig takımlarından Eintracht Trier'i farklı yenerek, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rabotnicki ile yapacağı ilk karşılaşma öncesi moral ve güven depoladı. nbsp;
Şota yenilerden memnun
"Yeni Trabzonspor için biraz daha sabır" diyen Şota Arveladze, sakatlıklar ve yeni oyuncuları resmi maçlarda oynatamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. Trabzonspor'un oyun sistemi ve oyun anlayışının zaman içinde oturacağını ifade eden Gürcü teknik adam, "Geniş bir kadromuz var, bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Kadromuzu 28'e indireceğiz. Şu an eskilerle yenilerin uyumu gayet iyi, ideal on biri yavaş yavaş belirliyoruz. Yeni Trabzonspor çok yakında sahada olacak" dedi.
ÜSKÜP'E UÇUYORLAR nbsp;
Trabzonsporlu futbolcular, Eintracht Trier maçı sonrası dün izin yaptı. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rabotnicki ile yapacağı maç için bugün Almanya'dan özel uçakla Üsküp'e uçacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...