Ertuğrul Sağlam: Yıldızları satmayacağız

Ertuğrul Sağlam: Yıldızları satmayacağız

SPOR Haberleri

Ozan, Bakambu ve Volkan'a birçok teklif geldiğini belirten başarılı hoca, "Hiçbirini bırakmak niyetinde değiliz" diye konuştu

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yıldız oyuncularına gelen transfer teklifleri hakkında net konuştu. Başarılı teknik adam, oyuncularına birçok teklif geldiğini ancak yönetim ile birlikte aldıkları kararla oyuncu kaybetmeyi düşünmediklerini söyledi. Ozan, Bakambu ve Volkan'ın gelen teklifler karşısında kafalarının karıştırdığını belirten Sağlam, uyguladıkları terapilerle bu oyuncuların konsantrasyonlarını yeniden sağladıklarını ifade etti. Takıma takviye yapmak istediklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, yönetimle görüştüklerini ve en az 3 oyuncuyu daha kadrolarına dahil edeceklerini vurguladı. Takıma yeni katılan futbolcuların performanslarından da memnun olduğunu belirten genç teknik adam, sadece Sedat'ın biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Her geçen gün daha iyiye gittiklerine dikkat çeken Sağlam, ''Geçen sene başarılı olmuş bir takıma sahibiz. Ancak eksiklerin de farkındayız. Özellikle oyunun dengeli olması konusunda. Futbol iki yönlü oynanan bir oyun. Hem hücumda, hem de savunmadaki işleyişimizi kusursuz yapmalıyız. Zirvede olmak istiyorsak bu bizim olmazsa olmazımız' 'ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...