Fernando Muslera bombası!

Fernando Muslera bombası!

SPOR Haberleri

İspanyol AS gazetesi Galatasaray'ın M.United'dan ayrılacak olan Victor Valdes'i istediğini yazdı.

Gazete Muslera'yla pek çok Avrupa devinin ilgilendiğini Galatasaray'ın Uruguaylı kaleci için bazı takımlarla görüşmeler yaparken Valdes'le de temas kurduğunu yazdı.
Muslera gitmek istiyor!
Galatasaray'da çok mutlu olduğu bilinen ve takımda en ufak bir sorun yaratmayan Muslera'nın gelen tekliflerden kafasının karıştığı belirtiliyor. Özellikle geçtiğimiz sezon takımın şampiyon olmasında en büyük katkıyı sağlayan 29 yaşındaki file bekçisine teklif yağdığı da biliniyor. 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Muslera için Galatasaray'ın en az 12 milyon euro fiyat belirlediği, bunun altına kesinlikle düşmek istemediği de gelen haberler arasında.
Victor Valdes sıcak bakıyor!
Galatasaray'ın Muslera'nın gitmesi ihtimaline karşı temas kurduğu İspanyol kaleci Victor Valdes'in sarı-kırmızılı formayı giymek istediği belirtiliyor. 33 yaşındaki file bekçisinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok istediği, üstelik kulübü Manchester United'te bu sene forma şansı bulmasının zor olduğunu bildiği ve bu yüzden Galatasaray'ı çok istediği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...