Terim: Belçika'dan oyuncu istiyorum

Terim: Belçika'dan oyuncu istiyorum

SPOR Haberleri

"Buradan milli takıma oyuncu yetişmiyor. Karma turnuva yapın. Biz de gelip izleyelim"

Halil Uygun - ANVERS

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Avrupa'daki "Futbol Buluşmaları"nın ikincisi Anvers'te gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde Paris'te bir toplantı yapan Terim, bu defa Belçika'nın Flaman kesiminde yer alan Anvers şehrinde amatör ligde mücadele eden Türk kulüplerinin yöneticileri ve Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu ve Hollanda Türk Federasyonu temsilcileriyle bir araya geldi. 'Futbol Buluşmaları' kapsamında orta ve uzun vadede milli takımlar için kalıcı ve objektif bir oyuncu izleme sistemi oluşturulması konusunda önemli açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Üzülerek belirtmem gerekir ki Belçika'da maalesef Milli Takım'da oynayacak bazda futbolcu yetişmiyor. 17-19 yaşlarındaki lisanslı oyuncular arasında karma takım kurarak bir turnuva düzenleyin. Biz de bu turnuvayı izleyip başarılı futbolcuları tespit edelim. Başarılı oyunculara sahip çıkacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Belçika'dan oyuncu istiyorum" dedi. nbsp;
İKİNCİ DURAK ANVERS
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun tüm unsurlarından temsilcilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı 'Futbol Buluşmaları' Paris'ten sonra Anvers'te gerçekleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...