Fikret Orman'dan olay sözler!

Fikret Orman'dan olay sözler!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, uzun süre ilgilendikleri Bursasporlu Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçı sonrası gündemdeki konularla ilgili konuştu. Özel bir TV kanalına konuşan Siyah-Beyazlı ekibin patronu, Bursaspor'lu Ozan Tufan'ın transfer süreciyle ilgili soruları da yanıtladı.
nbsp;
Bölükbaşı'na mesaj!
Fikret Orman, "Ozan satılmak için pazarlandı!" diyerek Bursa yönetimini hedef alıp şöyle devam etti: "İstediğimiz, transfer etmeyi amaçladığımız bir oyuncuydu. Ama olmazsa olmazımız değil. Öldük bittik diye bir şey yok. Tahmin ediyorum ki, Bursa ile Beşiktaş arasındaki çekişme ve aradaki dargınlıklar da başkanın (Recep Bölükbaşı) kararında etkili olmuş olabilir."
Cenk açıklaması
Orman, ismi Galatasaray'la anılan Cenk Gönen için de, "Biraz daha çaba gösterecek. Birinci kaleci olmaya çalışacak. Onunla ilgili alınmış bir kararımız yok" yorumunu yaptı. (Fotospor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...