Dante bitiyor

Dante bitiyor

SPOR Haberleri

Alman kulübünün satmayı planladığı Brezilyalı, Cimbom'a sıcak bakıyor. Yönetim Dante'nin istediği yıllık 4 milyon avroyu indirmeye çalışıyor

Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala Galatasaray, stoper mevkii için girişimlerini artırdı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda stoper ve forvet arayışlarına yönelen sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'te yedek kulübesinde oturmaya başlayan Dante'yi gözüne kestirdi. Brezilyalı futbolcunun menajerine şart olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir kulüpte futbol oynamak istediğini ilettiği belirtildi. Alman kulübünün de 4-5 milyon avroya satmayı planladığı Dante'nin 2017 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Galatasaray yönetiminin Brezilyalı stoperin menajeri ile temasa geçtiği ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Yıllık 4 milyon avro isteyen Dante ve menajerinden ikinci bir randevu talep eden Galatasaray yönetimi yaklaşık 3 milyon avroya sambacı ile el sıkışmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar yıllık ücreti düşük tutsa da Dante'yi başarı primleriyle ikna etmeyi deneyecek. Bayern Münih'in de Brezilyalı oyuncuyu elden çıkarmayı istediği için bonservis bedelinde sorun çıkarmayacağı gelen haberler arasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan da onay alan Galatasaray yönetimi transferi bitirip, hafta sonuna kadar Bayern Münihli Dante'yi KAP'a bildirmeyi planlıyor.
West Ham'a cevap
Bu arada West Ham United, Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı 5 milyon avro karşılığında istemişti. Sarı-kırmızılılar bu teklifi son derece düşük bulundu ve bu rakama transfer görüşmesinin bile olamayacağını İngiliz kulübüne faks çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...