Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoch zaman istedi

Stoch zaman istedi

SPOR Haberleri

Başkan Recep Bölükbaşı, "Kendisi yaptığımız teklifi düşünüyor. Rizesporlu Kweuke transferini ise 1 ay önce kapatmıştık" dedi

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Stoch ile görüştüklerini açıkladı. Bölükbaşı, "Necmettin Kocaman ile Kemal Güler arkadaşlarımız İstanbul'da Stoch'un menajeri ile bir araya geldi. Biz teklifimizi yaptık. Onlar da yaptı. Düşünmek için süre istediler" ifadelerini kullandı. Başkan Bölükbaşı, Çaykur Rizesporlu Kweuke ile 1 ay önce bir araya geldiklerini vurgulayarak, "Çaykur Rizespor Başkanı Mete Kalkavan ile de temasa geçtik. Ancak Mete Kalkavan, 'Bize lazım' deyince bu transferden vazgeçtik. Daha sonra da Belçikalı oyuncu Tom De Sutter ile anlaştık. Yani başkan Kalkavan 'hayır' dedikten sonra bir daha Kweuke ile görüşmedik" açıklamasında bulundu. Bu arada Bursaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore'un 6'ncı şubesi hizmete girdi. nbsp;Dörtyol Eskişehir Han'daki mağazanın açılışında konuşan Başkan Recep Bölükbaşı, Bursa'nın ilçelerinde de yeni mağazalar açmayı hedeflediklerini söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...