HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hamzaoğlu: Gözümü kırpmadan oynatırım

Hamzaoğlu: Gözümü kırpmadan oynatırım

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, Real Madrid karşısındaki futbolu beğendiğini belirterek, "Tüm oyuncularım formanın hakkını verir. Bunu Bernabeu'da da gördük" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Santiago Bernabeu Kupası'nda Real Madrid'e karşı alınan 2-1'lik yenilginin ardından "Futbolcularım bu maça yakışır bir mücadele gösterip, güzel bir futbol oynadılar" değerlendirmesinde bulundu. Galatasaray'da mevcut durumda 26 futbolcu olduğunu ve hepsinin önemli olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Hepsini gözümü kırpmadan her maçta oynatabilirim. Tüm oyuncularım formanın hakkını verir. Bunu Bernabeu'da da gördük" ifadesini kullandı. Real Madrid ile maç yapmanın Galatasaray için "prestij" olduğunu kaydeden sarı-kırmızılıların, "Oyuncularımın kendilerine güvenleri açısından önemli bir maçtı. Kulübede oturan futbolcularım da ne kadar değerli herkes gördü. Bunun ligdeki Osmanlıspor maçına da olumlu yansıyacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Transfer yapabiliriz
Şampiyonlar Ligi için Real Madrid maçının da iyi bir hazırlık olduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Böyle bir atmosferi yaşamak her anlamda bizi motive etti. Futbolcularım da her zaman hazır olduklarını bir kere daha kanıtladılar" açıklamasını da yaptı. Galatasaray teknik direktörü, olası bir transfer ile ilgili olarak "Vaktimiz var eksik olan yerlere hâlâ transfer yapabiliriz " diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...