Şota: Yarıştan kopmayacağız

Şota: Yarıştan kopmayacağız

SPOR Haberleri

"Şampiyonluk şansımızı sonuna kadar kaybetmemek istiyoruz. İyi bir kadromuz var. Başarı isteyen formayı alır"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Şampiyonluk yarışından kopmamayı amaçlıyoruz. Olmazsa da bir iki takviye ile şampiyon olacak bir takım kurmak istiyoruz" sözlerini kullandı. "Burada futbolcuyken kaldığım süre kadar kalırsam kesinlikle başarılı olacağım" diyen Gürcü teknik adam, "Güçlü bir camiadayız, güçlü taraftar var arkamızda. Trabzonspor'un başarılı olacağına inanıyorum" değerlendirmesi yaptı. Şota Mbia'yı överken, "Bir oyuncu üzerinden konuşmak doğru değil ama Mbia'nın performansı performansı gayet iyi. Diğer futbolculardan da onu beklerim. İyi oynayan, kazanmak isteyen, başarılı olmak isteyen formayı kapacak. Mbia buraya iyi oynasın diye geldi. Daha da iyisini gösterecek" vurgusu yaptı.
Şenol hocayı çok seviyorum
Beşiktaş maçı ile alakalı olarak konuşan Şota Arveladze, "Güzel bir maç olacak. Hücumu düşünen 2 takım oynayacak. Birbirini çok seven ve saygı duyan iki teknik adam karşı karşıya gelecek. Şenol hocayı çok seviyorum, büyük bir saygım var. 2 saat rakip olacağız o kadar" derken, "Şu anda bir sakatımız var. Mehmet Ekici o da. Sağlık durumu iyi gidiyor. Beşiktaş maçında oynayamayacak ama sonraki maça yetişecek" şeklinde konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...