Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Persie bir dokunuşuyla maçı kazandırdı

Persie bir dokunuşuyla maçı kazandırdı

SPOR Haberleri

80'de oyuna giren Robin Van Persie, 9 dakika sonra faul kokan kafa golüyle tur kapısını araladı

M. EMİN ULUÇ
Fenerbahçe kariyerine "Dediğim dedik çaldığım düdük" sloganıyla devam eden Vitor Pereira'nın Artomitos karşısına sürdüğü takım yine aynıydı. Şampiyonlar Ligi'ne gol atamadan veda eden sarı-lacivertliler Avrupa Ligi'ndeki ilk sınavında golle tanıştı. Kjaer'in yokluğunda Ba sırıtsa da, Şener henüz bir Gökhan etmese de, Alves eski günlerini arasa da kalesinde fazla pozisyon vermeyen Fenerbahçe, bu sezon en çok gol fırsatı yakaladığı karşılaşmada istediğini dünya yıldızı Robin Van Persie'yle aldı. Artomitos ilk yarı boyunca, Marcelinho ve Pitu önderliğinde tehlike üretmeye çalışsa da, turu daha çok isteyen, gole daha çok yaklaşan Fenerbahçe oldu. Hele 19'da Diego'nun başlattığı, Şener'in inanılmaz şekilde sürüklediği pozisyonda Sow altı pasta ıska geçince sarı-lacivertliler saç baş yoldu.
Rvp kalitesini konuşturdu nbsp;
İlk yarıda geliyorum diyen golün umuduyla başladı Fenerbahçe'ye ikinci yarıya. Yine saldırdı tüm hatlarıyla. Sağdan Şener destekli Nani bindirdi, göbekten Diego derinlemesine toplarla Fernandao ve Sow'u hareketlendirdi. Orta sahadan Josef şutlarıyla nabız yokladı. Ancak Gorbunov kalesinde devleşti, golcülerimiz son vuruşlarda beceriksizleşti ve olmayınca olmadı. İlk yarıda olduğu gibi maçın son bölümünde de tempo düşerken, 80'de Sow'un yerine sahne alan Van Persie dengeyi bozdu. RVP, normal sürede bitime 1 dakika kala klasını konuşturdu ve akıl dolu bir kafa vuruşuyla Artomitos duvarını yıktı. Yunan ekibinin iç sahadaki 22 maçlık yenilmezliğine nokta koyan, İstanbul'da çok daha farklı kazanacağının sinyallerini veren Fenerbahçe, yurda tur şarkıları söyleyerek döndü.
Persie bir dokunuşuyla maçı kazandırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...