Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Scarione attı, Paşa 3 puanı kaptı

Scarione attı, Paşa 3 puanı kaptı

SPOR Haberleri

Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa evinde Medipol Başakşehir'i ağırladı. Mücadele 1-0 Kasımpaşa üstünlüğüyle sona erdi.

Maçtan önce terör saldırılarında şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet mensupları ile hayatını kaybeden vatandaşların anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ayrıca, her iki takım da müsabakaya siyah kol bandı takarak çıktı.


Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir arasındaki mücadeleyi Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcıları Tamer Tuna ve Mehmet Kulaksızoğlu nbsp;da tribünden izledi. nbsp;


12. dakikada Cenk Ahmet'in pasında ceza alanı dışında topla buluşan Uğur Uçar, sağ çaprazdan topa sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti.


30. dakikada Kasımpaşa, Tunay Torun'la önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Aydın Yılmaz'ın pasında Scarione, meşin yuvarlağı ceza alanı sol çaprazındaki Tunay Torun'un önüne bıraktı. Bu futbolcunun boş pozisyonda sol çaprazdan plasesinde, meşin yuvarlak üstten auta gitti.


32. dakikada Kasımpaşa, Scarione'nin golüyle öne geçti. Bu dakikada Mahmut Tekdemir'in hatasında topu kapan ve ceza alanına giren Donk, sağ çaprazdan ortasını yaptı. Arka direkte boş pozisyonda topa kafayı vuran Scarione, meşin yuvarlağı Volkan Babacan'ın müdahalesine rağmen filelerle buluşturdu: 1-0.


Karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Mücadelenin 2. yarısında da dengeli bir mücadele vardı. İki ekip buldukları fırsatları değerlendiremeyince skor değişmedi ve mücadeleyi 1-0'lık sonuçla Kasımpaşa kazandı. nbsp;


Bu sonucun ardından Kasımpaşa Süper Lig'deki puanını 6'ya çıkarırken, Medipol Başakşehir 0 puanda kaldı. nbsp;


Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Ceyhun Sesigüzel


Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Tarouco, Ferhat Kiraz, Aydın Yılmaz (Dk. 56 Del Valle), Donk, Castro, Scarione (Dk. 71 Hakan Arslan), Tunay Torun, Adem Büyük (Dk. 76 Eren Derdiyok)


Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Visca, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Cenk Ahmet Alkılıç (Dk. 79 Enver Cenk Şahin), Mossoro (Dk. 61 Doka), Cikalleshi (Dk. 70 Mehmet Batdal)


Gol: Dk. 32 Scarione (Kasımpaşa)


Sarı kartlar: Dk. 19 Bekir İrtegün, Dk. 73 Doka (Medipol Başakşehir), Dk. 54 Veysel Sarı, Dk. 73 Donk, Dk. 90+3 Omeruo (Kasımpaşa)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...