Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucas 10 milyon TL istedi

Lucas 10 milyon TL istedi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, Liverpool kulübüyle prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı Lucas Leiva, siyah-beyazlılardan yıllık 3 milyon euro talep etti.

Siyah-beyazlılarda gözler orta sahaya yapılacak olan takviyeye çevrildi. Ozan Tufan ve Gökhan İnler üzerinde duran Beşiktaş istediği sonuçları alamayınca, Lucas Leiva üzerine odaklandı. Liverpool'da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu için 7 milyon sterlin'lik bonservis talebi, transferi kiralık opsiyonunu gündeme getirdi. Liverpool ile Leiva'nın kiralanması konusunda prensipte anlaşan Beşiktaş yönetimi bu kez de sambacının istediği yıllık 3 milyon euro'luk ücrette indirim yapılmasını istedi. Öte yandan Daily Mail Gazetesi; Beşiktaş'ın, Leiva için Liverpool'a 5 milyon euro'luk teklif yaptığını ancak İngiliz ekibinin bonservis için bu rakamı az bulduğunu iddia etti. İngiliz basınına göre Kırmızılar'ın daha yüksek bir ücret istemesinin en önemli nedeni, Juventus ve İnter'in de Lucas Levia'nın peşinde olması.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...