Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galibiyet sonrası Şota transfer bombasını patlattı

Galibiyet sonrası Şota transfer bombasını patlattı

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'un teknik direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş karşılaşmasının ardından konuştu.
Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Şota, "Böyle iyi top çeviren takım fazla yok. Özel yeteneklere sahip oyunculardan kurulu Beşiktaş. Oyunu fazla açmayalım demiştik. İyi ve kaliteli bir maç oldu bence" dedi.
İkinci yarı daha iyi olduklarını söyleyen Şota, "İkinci devre daha çok top tuttuk. Pozisyonları gole çevirdik. Yediğimiz golde hakemin hatası vardı. Ne yanındaki görüyor, ne içeride olan görüyor. Çok hatalı bir gol yedik" ifadelerini kullandı.
Erkan Zengin'in füzesini yorumlayan tecrübeli hoca, "Gol oluyorsa gerisinin önemi yok. Hafif bile vursa gol olsun yeter. 120 km hızla gitmiş olabilir tahmini. Ona dikkat etmiyorum" yorumunda bulundu.
Şota ayrıca hafta içinde iki yabancı transfer edeceklerini belirtirken sözlerini şöyle noktaladı; "Çok önemli iki ismi transfer etmeye çalışıyoruz. Özellikle Süleyman Hurma'yı tebrik etmek istiyorum ve teşekkür ediyorum. İki tane yabancı kaliteli oyuncular alacağız. İnşallah hafta içi bitecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...